Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Çekya-Brno'Da Kültür Ve Spor Merkezi İnşaatı İhaleleri

1. Brno Belediyesi, kentte bir spor ve kültür merkezinin inşası için ihale duyurusunda bulunmuştur. İnşa edilecek çok amaçlı salonun öncelikli olarak sportif (buz hokeyi, kızak hokeyi, yer topu, hentbol, ​​basketbol, ​​voleybol, tenis, salon futbolu, futsal, boks, diğer dövüş sporları vb.), kültürel (konser veya tiyatro gösterileri) ve eğitim (konferans) amaçlı kullanılmasının öngörüldüğü öğrenilmiş olup, ihaleyi kazanan firma(lar) ile yapılacak sözleşme, mühendislik işleri ve yakın çevredeki alanların projeye uygun olarak değiştirilmesini de içermektedir.

Son başvuru tarihi 8 Mart 2022 olan ve 163 milyon Euro tutarındaki ihale hakkında detaylı bilgi https://ezak.brno.cz/contract_display_663.html adresinde yer almaktadır.

2. Brno'da mevcut yeraltı otoparkı üzerine inşa edilecek bir konser salonu inşaatı için yakında ihale duyurusu yayımlanması beklenmektedir. Senfonik müzik konserleri için tesis edilecek "Janáček Kültür Merkezi" projesinin tahmini değeri 65 milyon Euro olacaktır. İhale duyurusu TED veritabanında yer alacak ve Müşavirliğimizce de paylaşılacaktır.