Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Slovak Matchmaking Fair Nitra 2022, 25 Mayıs 2022

Makine sektörü, araç ve ekipmanları ile teknoloji alanındaki “27. Uluslararası Mühendislik Fuarı” 24-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Agrokomplex/Nitra’da gerçekleştirilecektir. Fuar ile eş zamanlı olarak firmalar arasında yeni iş birliği imkanları sağlamayı amaçlayan bir eşleştirme organizasyonu olarak 25 Mayıs 2022 tarihinde “Slovak Matchmaking Fair NITRA 2022” düzenlenecektir. Etkinliğe fiziki veya çevrimiçi katılım mümkündür.

Slovakya Ekonomi Bakanlığı’nın bağlı kuruluşu olan Slovakya Ticareti Geliştirme ve Yatırım Ajansı (SARIO) tarafından organize edilen etkinliğe firmaların yanı sıra kamu görevlileri ve üniversitelerden de katılımcılar olacaktır. Yüz yüze veya çevrimiçi B2B görüşmeler için son kayıt tarihi 10 Mayıs 2022’dir.

Program kapsamında enerji öncelikleri, kaynakların çeşitlendirilmesi, yeni pazarlarda iş geliştirme, savaşın finans piyasalarına etkileri ve yeni pazarlarda ticaret gibi konular tartışılacak; Slovakya’yı Expo 2020 Dubai’de temsil eden hidrojenle çalışan otomobil başta olmak üzere Slovak teknoloji ve projelerinin kısa sunumları yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız: https://www.sario.sk/en/events-projects/slovak-matchmaking-fair-nitra-2022