Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Şili'de Uluslararası Yatırım Forumu 5-7 Aralık 2022 Tarihleri Arasında Düzenlenecek

Şili Yatırım Teşvik Ajansı InvestChile tarafından organize edilen ve Pandemi sebebiyle son 2 yıldır düzenlenemeyen Uluslararası InvestChile Yatırım Forumunun altıncı versiyonu bu yıl 5-7 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Özel sektörden üst düzey yöneticilerin, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilcilerin ve diğer ilgili paydaşların da katılımı ile Şili'nin yeni ekonomi stratejisi, doğrudan yabancı yatırımlara ilişkin son trendler ve kilit sektörlere yönelik yatırım fırsatlarının ele alınacağı Forum'da ayrıca B2B toplantılar ve eşleştirme faaliyetleri de düzenlenecektir.

Özellikle Turizm, Yeşil Hidrojen, Fintech, Küresel Hizmetler ve Dijital Ekonomi ile Döngüsel Ekonomi alanlarında projeleri bulunan yabancı yatırımcılar 21 Ekim 2022 tarihine kadar https://tools.investchile.gob.cl/register-investchileforum-2022 linki üzerinden kayıt olarak B2B Toplantılar ve Ara Oturumlara katılım sağlayabileceklerdir.

Uygun bulunan katılımcıların 2 gecelik konaklama masrafları InvestChile tarafından karşılanacak olup ayrıca paydaşlarla üst düzey toplantılara ve faaliyetlere katılma gibi imkanlardan faydalandırılacaklardır. Detaylar ve kayıt için Bkz: https://tools.investchile.gob.cl/register-investchileforum-2022

Forumu çevrimiçi şekilde takip etmek de mümkün olacak olup ön kayıt yaptırılması gerekmektedir (Tıklayınız).

Latin Amerikanın en dışa açık ekonomilerinden olan ve sunduğu yatırım fırsatları açısından bölgede kendisini bir hub olarak lanse eden Şili'de yatırım ortamı ve fırsatlarına ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantı yoluyla erişim sağlanabilir: