Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Région Dakhla Oued Eddahab Bölge Yönetim Kurumu Tarafından, Oued Eddahab Bölgesinde Yolun Yapımına İlişkini̇hale Açıldı

Fas İçişleri Bakanlığına bağlı olan “Région Dakhla Oued Eddahab” Bölge Yönetim Kurumu tarafından, Oued Eddahab Bölgesinde PK:38+437,88’den PK:76+662,26’ya kadar (Mkayder Oudey Asfa -Aadhaym Attamate) Aadham Lhajra’yi Jalwa’ya bağlayan yolun 2. bölümünün yapımına ilişkin ihale açılmıştır.

Kurum tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihale dosyalarının, “Service des Affaires financières, Budget et Marchés de la Région de Dakhla Oued Eddahab, Dakhla” adresinden alınabileceği veya kamu ihaleleri portalından www.marchespublics.gov.ma indirilerek temin edilebileceği, ihaleye katılması için aday tarafından, 600 000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 56.156,00 ABD Doları) güvence olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 48 411 421,90 Fas Dirhemi (yaklaşık 4,53 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriği ve sunulmasının kamu ihalelerin 20 Mart 2013 tarihli ve 2-12-349 sayılı kararnamesinin 27. 29. ve 31. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği, ihale dosyalarının, anılan kararnamenin 19. maddesinde belirtilen şartlara göre talep eden adaylara posta yoluyla gönderilebileceği bildirilmiştir.

Fas’ta yerleşik olmayan adayların teknik dosyalarını “Règlement de Consultation” dokümanında belirtildiği şekilde sağlamaları gerektiği, adayların “Bureau d’ordre de la Région Dakhla Oued Eddahab, Dakhla” adresine taahhütlü posta gönderimi yoluyla başvuru gönderebileceği ya da “Service des Affaires financières, Budget et Marchés de la Région de Dakhla Oued Eddahab, Dakhla” adresine teslim alındığı belgesi karşılığında teslim edebileceği ya da başvuru zarflarının açılacağı gün zarflar açılmadan önce ihale komisyon başkanına ihale başvurusunu teslim edebileceği ya da elektronik ortamda www.marchespublics.gov.ma portalı üzerinden başvurabileceği; 29 Eylül 2022 günü saat 11:30’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna yazımız ekinde yer verilmiş olup ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:

     https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=659309&orgAcronyme=x8h