Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

19-20 Eylül 2022 tarihleri arasında Soçi şehrinde  INNOFOOD-Uluslararası Tarım ve Gıda Sanayisinde Yenilikçi Teknolojiler Forumu ve Fuarı düzenlenmiştir.

19-20 Eylül 2022 tarihleri arasında Soçi şehrinde  INNOFOOD Uluslararası Tarım ve Gıda Sanayisinde Yenilikçi Teknolojiler Forumu ve Fuarı düzenlenmiştir.

INNOFOOD, gıda endüstrisi ve tarımda yenilikçi teknolojiler üzerine yıllık uluslararası bir forumdur. Etkinliğin amacı, teknoloji geliştiricilerini, hükümet liderlerini, araştırma merkezlerini, yatırımcıları, küresel ve yerli üreticileri, tarımsal işletmeleri, perakende zincirlerini ve dijital hizmetleri birleşik platformda toplamak ve uluslararası FoodTech ve AgroTech şirketleri için Rusya pazarına giriş noktası sağlamaktır.

Foruma RF Sanayi ve Ticaret Bakanı, RF Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı, RF Tarım Bakanlığı Yardımcısı ve  önde gelen şirket temsilcileri katılım sağlamıştır. Forumda yeni gıda teknolojileri, yasal uygulamaları, teknik ve kalite koşulları ve dünya pazarına yeni çıkan gıda katkı maddeleri ihracat imkanları gibi konular tartışılmıştır.

Fuar alanında sektördeki şirketler tarafından geliştirilmiş ekipman, yenilikçi gıda ürünleri, zinciri yeni FoodTech çözümleri, daha önce Rusya’da hiç üretilmemiş gıda katkı maddeleri sergilenmiştir.