Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Otoyollar Ulusal Şirketi/Société Nationale Des Autoroutes Du Maroc- Adm” Adlı Kamu Şirketi Tarafından Yol Ve Viyadük Yapımı İhalesi Açıldı

Fas otoyol yönetiminden sorumlu olan “Fas Otoyollar Ulusal Şirketi/Société Nationale des Autoroutes du Maroc- ADM” adlı kamu şirketi tarafından, aşağıdaki 2 Lot kapsamında bir ihale açılmıştır:

- 1.Lot: Viyadükler hariç olmak üzere yaklaşık 15 km uzunluğunda Tit Mellil – Berrechid otobanının 1. bölümünün yapımı (Berrechid kavşağı ve 9 nolu Ulusal Yolunun -RN9- kavşağı arasında).

-2.Lot: Berrechid kavşağı ve 9 nolu Ulusal Yolunun -RN9- kavşağı arasındaki 75, 115, 123 ve 137 nolu viyadüklerin yapımı.

İhale duyurusunda, aynı zamanda, proje ihale dosyaları ve ilgili dokümanların ve bilgilerinin sadece şirketin internet portalından (https://achats.adm.co.ma) ücretsiz olarak temin edilebileceği, projenin ihalesine katılması için aday tarafından 1.Lot için 8.000.000,00 Fas Dirheminin (736.648,00 ABD Doları) güvence olarak yatırılmasının, 2.Lot için ise 1.400.000,00 Fas Dirheminin (128.913,00 ABD Doları) güvence olarak yatırılması gerektiği, başvuru dosyalarının içeriği ve sunulması Şirketin ihale düzenlemelerine uygun olarak olmasının gerektiği, başvuruların sadece bahsi geçen portal üzerinden iletilebileceği ve çıktı olarak iletilmesinin kabul edilemeyeceği, Fas Ekipman, Ulaştırma, Lojistik ve Su Bakanlığının sağladığı Yeterlilik ve Sınıflandırma Sertifikası başta olmak üzere başvuru kapsamında sağlanması gereken belgelere şirketin ihale kanununun 23. maddesinde yer verildiği, mezkur sertifikanın sadece Fas’ta yerleşik firmalardan istendiği, 27 Ekim 2022 günü saat 10:00’da ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna, ekte yer verilmekte olup ihale dokümanları aşağıdaki bağlantıdan indirilebilecektir:

https://achats.adm.co.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=3446&orgAcronyme=e3r