Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Nanija-Bolong Havzası Su Kaynakları Seferberliği Projesi

Senegal, Nanija-Bolong havzasındaki su kaynaklarının seferber edilmesi projesi ile ilgili olarak İslam Kalkınma Bankası'ndan 50.61 milyon € tutarında finansman sağlamıştır.

Proje;

-Nanija-Bolong havzasındaki su kaynaklarını harekete geçirme çalışmaları (hidrolik yapılar, setler, tarama);-İki (02) hektarlık bir balık çiftliği inşaatı;-Otonom sanitasyon işlerinin yapımı;-İçme suyu temini işleri;-OLAC binasının inşaatı.

-Demiryolu araçlarının satın alınması;-Bilgisayar ve görsel-işitsel ekipmanın satın alınması;-Ofis ekipmanı ve mobilya alımı;-Ekipman alımı (amfibi ekskavatör, tekneler, bekolu yükleyici, yükleyici kepçe, motorlu pompalar)-Su kaynaklarının nicel ve nitel olarak izlenmesi için ekipman alımı-Profesyonel yazılımların satın alınması ve kurulması.

-Su kaynakları seferberlik çalışmalarının kontrolü ve denetimi;-Bilgi, Eğitim ve İletişim (IEC) misyonundan sorumlu bir firmanın işe alınması;-Projenin muhasebe denetiminden sorumlu bir firmanın işe alınması.

işlerinden oluşmaktadır.

Proje ile ilgilenen firmalar aşağıdaki adresten ilgili kurumla iletişime geçebilecek olup diğer detaylara  https://www.isdb.org/project-procurement/fr/appels-doffres/2022/gpn/gpn-projet-de-mobilisation-des-ressources-en-eau-du-bassin-versant-du   adresinden ulaşılabilecektir.

OFFICE DES LACS ET COURS D’EAU

UGP du Projet Nanija Bolong

Monsieur Alioune Badara DIOP

Coordonnateur du Projet

Tel : +221 33 938 20 11

E-mail : olac@olac.sn

Site web : www.olac.sn