Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Esmeraldas Rafinerisi İçin Rehabilitasyon, Modernizasyon Ve Entegrasyon Operasyonu İhale Duyurusu

Ekvator Enerji ve Maden Bakanlığı ile Ekvator'un kamu şirketi EP Petroecuador tarafından “Esmeraldas Rafinerisi'nin rehabilitasyonu, modernizasyonu ve işletilmesi” için ihale duyurusu yapılmış olup, söz konusu ihale duyurusuna / bilgisine Petroecuador’un aşağıdaki internet sitelerinden erişim imkanı mevcuttur.

https://www.eppetroecuador.ec/?p=15121

 https://www.eppetroecuador.ec/?p=15115

İhale, uluslararası ihale kuralları (las bases) çerçevesinde teknik, finansal ve yasal derecelendirmeye göre yapılacaktır.

İhalenin duyurulduğu 3 Ekim 2022 tarihinden itibaren 5 gün içinde, Enerji ve Maden Bakanlığı ve Petroecuador tarafından ihalenin amacı, sorular ve cevaplar için Açıklayıcı Toplantı yapılacaktır.  

Açıklayıcı Toplantı’nın ardından uluslararası ihale kurallarına 15 gün boyunca Enerji ve Maden Bakanlığından erişim sağlanabilecektir. Bahse konu ihale kurallarına erişmek için 75.000 ABD Doları ödenmesi beklenmektedir.

Enerji ve Maden Bakanlığı Adresi: Avenida República del Salvador N 36-64 y Suecia, Código Postal: 170135 Quito- Ecuador.

Telefon: 00593-2 3976000

Uluslararası ihale kurallarına erişmeden önce, ihale sürecindeki bilgileri korumak için Enerji ve Maden Bakanlığı ve Petroecuador ile bir Gizlilik Sözleşmesi imzalanması beklenmektedir.