Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Karadağ: Medikal Turizm Hafta Sonu Görüşülecek

Sağlık turizmi konulu uluslararası konferans “Medikal Turizm Programlarının Geliştirilmesi, Tanıtımı ve Satışı” Cumartesi ve Pazar günleri Becici'deki Splendid otelde yapılacaktır.

Konferans, Karadağ Medical SPA Derneği tarafından, Medikal Turizm Kümelenmesi, Ekonomik Kalkınma ve Turizm Bakanlığı ve İşverenler Federasyonu (UPCG) ile işbirliği içinde düzenleniyor.

Konferansın açılışını Ekonomik Kalkınma ve Turizm Bakanı Goran Djurovic ve Sağlık Bakanlığı Projeler (IPA), İnovasyon ve Medikal Turizm Genel Müdürü Luka Djukanovic yapacak.

“İki günlük konferansın amacı, tıp ve turizm alanında uzmanlaşmış yerli ve yabancı ünlü uzmanlar, profesyoneller ve danışmanların yanı sıra otel ve wellness sektörü temsilcilerini bir araya getirerek önemli sorulara cevap vermeye çalışacak. Karadağ'da ve bölgenin geri kalanında tıp ve sağlık turizminin gelişimi hakkında" diyor organizatörler tarafından yayınlanan bir basın açıklaması.

Konferansa katılanlar, medikal turizm yatırımlarıyla ilgili zorluklara çözümler sunmaya çalışacak, bölge uzmanları ise turizm sezonunun sonlarında elde ettikleri modelleri ve elde ettikleri sonuçları sunacaklar.

 

Kaynak: Karadağ Haber Ajansı (MINA)