Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Slovakya'daki Yeni Yatırımcı Volvo İle 24 Kasım 2022 Tarihinde Düzenlenecek "Slovak Industry Vision Day" Etkinliğinde B2B Görüşme İmkanı

Slovakya Ekonomi Bakanlığı nezdinde, Slovak Yatırım ve Ticareti Geliştirme Ajansı (SARIO) organizasyonuyla, 24 Kasım 2022 tarihinde Slovakya/X-BIONIC Sphere'de Sanayi 5.0, yeşil enerji ve havacılık üzerine "Slovak Industry Vision Day" düzenlenecektir.

Etkinlik süresince katılımcı firmalar birbirleriyle ikili görüşmeler yaparak iş birliği fırsatlarını değerlendirebilecektir. 24 Kasım'da gerçekleştirilecek B2B görüşmeler için rezervasyonlar 10-17 Kasım tarihleri arasında yapılabilecektir. 

Bilindiği üzere, otomobil üreticisi Volvo, 1,2 milyar Avro'luk yatırımı ile Kosice yakınlarındaki Valaliky sanayi parkında kuracağı fabrika ile 2026'dan itibaren elektrikli araçlar üretecektir. Etkinliğe Volvo da katılım sağlayacak olup, yeni yatırımı kapsamında olası tedarikçi adayları ile B2B görüşmeler gerçekleştirecektir. Otomotiv sektöründe faalliyet gösteren tedarikçi firmalarımız için potansiyel fırsat olarak değerlendirilmektedir.

Seminer programı önemli konu başlıkları:

- Dronların sanayideki önemli rolü: savunma sanayi, lojistik, havacılık, üretim

- Avrupa Uzay Ajansı Projesi

- Enerji yönetiminde yapay zeka

- Akıllı teknolojiler

 

Programa kayıt ve B2B görüşme rezervasyonları için tıklayınız.

Detaylı program için tıklayınız.