Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Mali'de 70 Toplum Sağlığı Merkezi'nin (Cscom) Renovasyonu Ve Donanımı Için İhale Yayımlandı

İhale ilanında Mali Sağlık ve Sosyal Kalkınma Bakanlığı tarafından Bamako (Komün I, IV, VI), Kati, Kita ve Koutiala bölgelerindeki 70 Toplum Sağlığı Merkezi’nin (CSCOM) renovasyonu ve donanımı için Küresel Fon/GAVI İttifakı’ndan  fon temin edildiği belirtilmektedir.   

Küresel Fon Proje Yönetim Birimi (UGP FM) /GAVI İttifakı, ilgilileri, tıbbi ekipman temini, teslimatı ve kurulumuna yönelik aşağıda açıklanan dört lotta kapalı teklif sunmaya davet etmektedir:

Lot 1: Tıbbi cihazlar

Lot 2: Tıbbi kitler

Lot 3: Tıbbi malzemeler

Lot 4: Tıbbi ekipmanlar

Uygun teklif sahipleri ek bilgileri UGP-FM/GAVI'nin Radisson Hotel yakınlarındaki Hamdallaye ACI 2000 adresindeki genel merkezinden, her iş günü 08:00-16:00 saatleri arasında veya e-posta yoluyla (secretgpfmgavi@ugpfmgavi.com) tekliflerin son teslim tarihinden en geç 15 gün önce alabilirler.

Teklifler, UGP-FM/GAVI'nin Hamdallaye ACI 2000'deki genel merkezine en geç 13 Aralık 2022 Salı saat 10:00'a kadar kapalı bir zarf içinde "Reponse a l’appel d’Offre International DAOI No2022/005/MSDS-SG/UGP-FM/GAVI Fourniture, livraison et installation d’équipements medicaux de 70 Cscoms dans le districts sanitaires de Bamako (commune I,IV et VI), de Katı, de Kita et de Koutiala’’ ibaresiyle lot belirtilerek teslim edilmelidir.

E-posta ile gönderilen teklifler PDF formatında olmalı ve açılış gününde bildirilecek bir erişim kodu ile korunmalıdır. E-posta, gönderim başına 10 Mb'ı geçmemelidir. Tekliflerin 13 Aralık 2022 Salı günü saat 10:15'te UGP-FM/GAVI genel merkezi toplantı odasında açılması planlanmaktadır.

Yeterlilik koşulları ilanda belirtilmektedir. İlgilenen adaylar, aşağıda iletişim bilgilerinden detaylı bilgi alabilecektir.

Tel :+223 78 48 89 39

e-posta: secretgpfmgavi@ugpfmgavi.com

lydieneba@yahoo.fr

Her bir lot için ödenmesi gereken teminat bedeli 6.000.000 FCFA ( 9147 Euro)’dır.