Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Güney Tarımsal Sanayi Dönüşüm Bölgesi Projesi Danışmanlık Hizmeti

Senegal Hükümeti, Güney Tarımsal Sanayi Dönüşüm Bölgesi Projesinin maliyetini karşılamak için Afrika Kalkınma Bankası Grubundan fon almıştır ve bu kredi kapsamında verilen gelirin bir kısmı Bignona (Ziguinchor bölgesi), Sédhiou, Goudomp, Bounkiling (Sedhiou bölgesi), Kolda, Vélingara bölümlerindeki yaklaşık 100 km'lik parkurların ön tasarım çalışmalarının ve yapım işlerinin denetimi hizmeti için ayrılmıştır.

Bu sözleşme kapsamında verilen hizmetler, bir yandan teknik bir çalışmanın (APS/APD), bir çevresel ve sosyal etki çalışmasının (ESIA) yürütülmesini ve diğer yandan rehabilitasyon ve/veya kontrol ve izlemeyi içermektedir. Bignona (Ziguinchor bölgesi), Sédhiou, Goudomp, Bounkiling (Sedhiou bölgesi), Kolda, Vélingara, MYF (Kolda bölgesi) bölümlerinde 4, 5 aylık (çalışma aşaması) ve on iki ( 12) ay (kontrol ve gözetim aşaması).

Bu çerçevede gerekli detaylı bilgilere, danışmanlık hizmeti veren firmalarımız aşağıdaki linkten ulaşabilecektir. Proje ilan tarihi 07.12.2022 olup son başvuru tarihi 19.12.2022 saat 12.00'dir.

https://www.afdb.org/en/documents/ami-senegal-aps/apd-100-km-de-pistes-agropole-sud