Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas'Ta Tiznit Laayoune Ekspres Yolunun Tiznit-Guelmim Bölümü 2.Lot: Pk37+00 Noktasından Pk76+00 Noktasına Kadar Yapım Işlerinin Tamamlanması Için Açılan İhale

Fas Ekipman ve Su Bakanlığına bağlı olan Tiznit ile Dakhla arasındaki 1 nolu (RN1) Ulusal Yolun Geliştirilmesi Geçici Müdürlüğü tarafından, Tiznit Laayoune ekspres yolunun Tiznit-Guelmim Bölümü 2.Lot: PK37+00 noktasından PK76+00 noktasına kadar yapım işlerinin tamamlanması için ihale açılmıştır.

İşverenin “Yol Finansmanı Fonu/Caisse de Financement Routier» olduğu, Devredilen ihale makamının «Karayolları Genel Müdürlüğü ve Tiznit ile Dakhla arasında RN1 Geliştirme Geçici Müdürlüğü tarafından temsil edilen Ekipman ve Su Bakanlığı» olduğu bildirilmiştir.

Müdürlük tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihale dosyalarının, “Bureau des marchés de la Direction Provisoire d’Aménagement de la RN1 entre Tiznit et Dakhla, Avenue Saif Eddaoula Laayoune” adresinden alınabileceği veya kamu ihaleleri portalından www.marchespublics.gov.ma indirilerek temin edilebileceği, ihaleye katılması için aday tarafından, 5 000 000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 477.153,87 ABD Doları) güvence olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 340 771 040,38 Fas Dirhemi (yaklaşık 32,52 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriği ve sunulmasının “Règlement de Consultation” dokümanının 5. ve 7. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği, adayların elektronik ortamda www.marchespublics.gov.ma web sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerektiği; Fas'ta yerleşik olmayan şirketler, “Règlement de Consultation” dokümanının 5. Madde B paragrafı hükümlerine uygun olarak teknik dosyayı sağlamaları gerektiği; 03 Ocak 2023 günü saat 11:00’de (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:    

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=684575&orgAcronyme=o8p