Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Oslo İnovasyon Haftası 2023

Norveç'in başkenti Oslo’da, bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Oslo Inovasyon Haftası ‘Kırılma Noktası’’ teması ile 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Her yıl çeşitli dünya ülkelerinden binlerce girişimci, yatırımcı, teknoloji uzmanı, siyaset yapıcı, öğrenci, iş insanı ve iş geliştirme aşamasındaki fikir sahiplerinin katılım sağladığı;  girişimcilik, teknoloji, yenilikçi ve yeşil çözümler ile yoluyla, küresel zorlukları çözmeyi hedefleyen Oslo İnovasyon Haftasına 2022 yılında %33’ü uluslararası katılım olmak üzere 15.000 kişi tarafından katılım sağlanmıştır.

Startup’lar için yatırımcı sunumu imkanı (OIW 100 Pitches), yatırımcıları için Avrupa‘nın en hızlı büyüyen startup ekosistemini tanıma ve yatırımcı ve girişimci buluşması imkanı, scaleup şirketler için fon, müşteri ve mentoring bulma imkanı ve kendi etkinliğinizi düzenleyerek şirketinizi tanıtma imkanı sağlayan Oslo İnovasyon Haftası‘na ilişkin tüm detayların https://oiw.no/ linkinden takibi mümkündür. Oluşturulmaya başlanan ve süreç içinde güncellenecek etkinlik programı da https://oiw.no/program linki üzerinden takip edilebilir.