Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Kırgızistan “İnşaat, Enerji, İş Makinası ve Güvenlik" Fuarı 18-20 Nisan Tarihlerinde Bişkek'te düzenlenecek

Kırgızistan’da mukim BiExpo Fuar Şirketi tarafından 18 – 20 Nisan 2023 tarihleri arasında Bişkek’te (Ahunbayeva sok. No: 97, Bişkek/Kırgızistan) "İnşaat, Enerji, İş Makinası ve Güvenlik" konulu 20. Uluslararası Kongress-Fuar Forumu kapsamında aşağıda sıralanan fuarlar düzenlenecektir:

 

KyrgyzBuild – 20. Uluslararası İnşaat ve İç Tasaım İhtisas Fuarı;

EnergyExpo – 13. Uluslararası Enerji ve Aydınlatma İhtisas Fuarı;

KyrgyzComex – 8. Uluslararası Yol İnşaatı, İş Makinası ve Tamamlayıcıları İhtisas Fuarı;

SafetyExpo Kyrgyzstan – 8. Uluslararası Güvenlik, Koruma ve Yangın Koruma Araçları İhtisas Fuarı.

 

Bahse konu etkinliğe 17 ülkeden 100 den fazla şirket katılım sağlayacak ve ürünlerini sergileyecektir: Belarus, Almanya, Hindistan, İspanya, İran, İtalya, Kazakistan, Çin, Kırgızistan, Norveç, Polonya, Rusya, ABD, Türkiye, Özbekistan, Fransa ve Güney Kore.

 

Bu bağlamda, BiExpo Fuar Şirketi tecrübe değişimi ve fuardaki ürünlerin tanıtımı amacıyla yabancı şirketleri anılan etkinliğe davet etmektedir.

 

Fuara ilişkin detaylı bilgi için BiExpo Fuar Şirketi’nin resmi web sitesini https://industry.biexpo.kg/ linkinden ziyaret edilebilir.

 

Müşavirliğimizce, söz konusu fuarların düzenlendiği sektörlere ilişkin olarak Kırgızistan pazarında ihracatçılarımız açısından potansiyel bulunduğu değerlendirildiğinden, firmalarımızın söz konusu fuarlara katılımlarında fayda mülahaza edilmektedir.