Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Cezaevleri Genel Müdürlüğü Tarafından Kendi Personeli Için Üniformaların Ve Muharebe Gömleklerinin Alımı Için İhale Açıldı

    Fas Cezaevleri Genel Müdürlüğü tarafından kendi personeli için üniformaların ve muharebe gömleklerinin alımı için ihale açılmıştır.

    Müdürlük tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihale dosyalarının “Secrétariat de la Direction de Budget et des Equipements de la Délégation Générale à l’Administration Pénitentière et à la Réinsertion, Avenue Aarar, Rue Al Jawz Hay Riad Rabat” adresinden alınabileceği veya kamu ihaleleri portalından www.marchespublics.gov.ma indirilerek temin edilebileceği, ihaleye katılması için aday tarafından, 300.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 29.608,00 ABD Doları) güvence olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 43.920.000,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 4,33 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriğinin kamu alımlarına ilişkin 2.12.349 sayılı kararnamenin 27. 34. ve 148. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği, adayların elektronik olarak ihaleler web portalı (www.marchespublics.gov.ma)  üzerinden başvurmaları gerektiği; 27 Haziran 2023 günü saat 10:30’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

    İhale duyurusunda da, “Délégation Générale à l’Administration Pénitentiaire et à la Réinsertion Avenue Omar Ibn EL Khattab n°34 bis,Agdal, Rabat” adresinde 01 Haziran 2023 günü saat 11:00’de (Yerel saat), ilgili ürünlerin modeline dair, bir toplantının düzenleneceği bildirilmiştir.

    Adayların, söz konusu ürünlerin örnekleri ve teknik dosyaları, “Règlement de Consultation” dokümanının 13.maddesinde belirtildiği gibi “Secrétariat de la Direction de Budget et des Equipements de la Délégation Générale à l’Administration Pénitentiaire et à la Réinsertion Avenue AARAR, Rue Al Jawz Hay Riad Rabat” adresine en geç 26 Haziran 2023 saat 14:00’te (Yerel saat) teslim etmeleri gerektiği hususuna yer verilmektedir.

   Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki bağlantıdan indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=708742&orgAcronyme=h5j