Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Kamu Ekipmanları Ulusal Ajansının Rabat Sale Kenitra Bölge Müdürlüğü Tarafından Fas Müze Vakfına Ait Binaların Rabat'Ta Bir Müze Kompleksine Dönüştürülmesi Için İhale Açıldı

Fas Kamu Ekipmanları Ulusal Ajansının Rabat Sale Kenitra Bölge Müdürlüğü tarafından Fas Müze Vakfına ait binaların Rabat'ta bir müze kompleksine dönüştürülmesi için ihale açılmıştır. Söz konusu ihale, mevcut olan binaların yıkılması, cephelerin desteklenmesi, bina işleri ve yalıtım işlerini kapsamaktadır.

İhale duyurusunda, ihale dosyalarının kamu ihaleleri portalından (www.marchespublics.gov.ma) indirilerek temin edilebileceği, projenin ihalesine katılması için aday tarafından 1.000.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 97.893,33 ABD Doları) “Direction Régionale de l’Agence Nationale des Equipements Publics de Rabat Salé Kenitra.” adına teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 88.041.720,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 8,62 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriğinin Kamu Ekipmanları Ulusal Ajansının kamu alımları 27., 28., 29. ve 31. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği; Fas’ta yerleşik olmayan şirketlerin “Règlement de Consultation” dokümanının 5. maddesinde belirtilen belgeleri teknik dosyada sunmaları gerektiği, Fas’ta yerleşik olan şirketlerin yeterlilik ve sınıflandırma belgesinin aslına uygun nüshasını sunmaları gerektiği bildirilmiştir:

Sektör                                      Gerekli yeterlilik                                Sınıf

A: Construction                                    A4                                          S

Adayların elektronik olarak kamu ihaleleri portalı (www.marchespublics.gov.ma) üzerinden başvurmaları gerektiği, 27 Haziran 2023 günü saat 09:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı; 15 Haziran 2023 günü saat 10:00’da (Yerel saat) projenin gerçekleştirileceği yerin ziyaret edileceği ve bunun için “Musée Mohammed VI d’art moderne et contemporain de rabat (près de la mosquée Assouna, Avenue Mohammed V” adresinden hareket edileceği hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=719157&orgAcronyme=o8p