Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Agadir Yerel Kalkınma Şirketi “Agadir Souss Massa Aménagement” Tarafından Agadir-Inezgane Adalet Sarayının Inşaatına Ilişkin İhale Açıldı

Fas Agadir Yerel Kalkınma Şirketi “Agadir Souss Massa Aménagement” tarafından Agadir-Inezgane Adalet Sarayının inşaatına ilişkin ihale açılmıştır. Söz konusu ihale, bina işleri, yalıtım, kaplama, asma tavan, boya ve dış mekan düzenleme işlerini kapsamaktadır.

İhale duyurusunda, ihale dosyalarının kamu ihaleleri portalından (www.marchespublics.gov.ma) indirilerek temin edilebileceği, projenin ihalesine katılması için aday tarafından 1.800.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 177.511,30 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 125.520.000,00 Fas Dirhemi            (yaklaşık 12,37 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriğinin Agadir Souss Massa Aménagement Şirketinin kamu alımların şartnamesine ilişkin 27., 29. ve 31. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği; bu ihalenin, Ekipman, Ulaştırma, Lojistik ve Su Bakanlığı tarafından verilen yapı ve inşaat şirketlerinin Yeterlilik ve Sınıflandırma Sertifikasına aşağıdaki sınıfa göre sahip gerçek veya tüzel kişilere yönelik olduğu bildirilmiştir:

Sektör                        Yeterlilik                        Sınıf

A: Construction                A3                              S

Adayların elektronik olarak kamu ihaleleri portalı (www.marchespublics.gov.ma) üzerinden başvurmaları gerektiği, 27 Temmuz 2023 günü saat 10:00’da (Yerel saat) “Société Agadir Souss Massa Aménagement, Immeuble Igoudar, Bâtiment A, 1er étage, Avenue des FAR, Agadir (Tel: 002125 28 29 47 74 – Faks: 002125 28 84 61 16)” adresinde ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

İhale duyurusunda da, adayların İhale dosyasını kamu alımları portalından (www.marchespublics.gov.ma) indirmeleri gerektiği bildirilmiştir. Öte yandan, ihale dosyasında ihale makamı tarafından getirilen herhangi bir açıklama veya değişikliği almaları için, iletişim bilgilerini (E-posta, Tel ve Faks) “Société Agadir Souss Massa Aménagement” ofislerine iletmelerinin veya kamu alımları portalında www.marchespublics.gov.ma geçerli bir e-posta adresi girmelerinin gerektiği vurgulanmıştır.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=720098&orgAcronyme=g3h