Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Ekipman Ve Su Bakanlığına Bağlı Taourirt İl Müdürlüğü Tarafından Taourirt Bölgesinde, Pk90+800 Noktasından Pk 112+300 Noktasına Kadar, 19 Nolu Ulusal Yolu (Rn19) Genişletme Ve Güçlendirme Işleri Için Ihale Açıldı

     Fas Ekipman ve Su Bakanlığına bağlı Taourirt İl Müdürlüğü tarafından Taourirt bölgesinde, PK90+800 noktasından PK 112+300 noktasına kadar, 19 nolu Ulusal Yolu (RN19) genişletme ve güçlendirme işleri için ihale açılmıştır.

    Müdürlük tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihale dosyalarının, kamu ihaleleri portalından www.marchespublics.gov.ma indirilerek temin edilebileceği veya “DPETLE (Service Infrastructures) BV Almaghrib al Arabi hay lakdim TAOURIRT” adresinden alınabileceği, ihaleye katılması için aday tarafından,         1 Milyon Fas Dirheminin (yaklaşık 99.114,90 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 76.210.516,32 Fas Dirhemi (yaklaşık 7,55 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriğinin kamu alımlarına ilişkin 2-12-349 sayılı kararnamenin 27. 29. ve 31. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği, adayların (www.marchespublics.gov.ma) ihaleler web portalı üzerinden başvurmaları gerektiği; 11 Temmuz 2023 günü saat 10:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

     İhale duyurusunda, Fas’ta yerleşik aday firmalarca, aşağıdaki tabloda belirtilen yeterlilik ve sınıflandırma sertifikasının aslına uygun olarak onaylanan nüshasının sunulması gerektiği bildirilmiştir:

Sektör                                                          Sınıf          Yeterlilik 

B (Travaux routiers et voirie urbaine)                 S            B1 (Travaux de terrassements routiers courants)

                                                                                      B3 (Ouvrages d’assainissements routiers et traitement de l’environnement)

                                                                                      B5 (Assises non traitée et enduits superficiels)

                                                                                      B6 (Assises traitées et enrobés à chaud)

 

 Fas’ta yerleşik olmayan şirketlerin ihale kanununa (Règlement de Consultation dokümanı) uygun olarak teknik dosyayı düzenlemesi gerektiği bildirilmiştir.

 Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki bağlantıdan indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=712903&orgAcronyme=o8p