Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Bygg Reis Deg 2023

Norveç'in Oslo’ya bağlı Lillestrøm kentinde 1954 yılından beri iki senede bir düzenlenen ve yapı malzemeleri, konut ve inşaat sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak anılan Bygg Reis Deg, bu sene 18-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sektörünün önemli oyuncuları tarafından katılım sağlanan ve 2019 yılında 500 katılımcı ve 40.000'den fazla ziyaretçiyi ağırlayan uluslararası fuarın, inşaat sektöründeki modern ve teknolojik çözümleri bir araya getiren bir etkinlik olması ve sektöre dair işbirliklerinin geliştirilmesi ve yeni teknolojilerin takip edilmesi bakımından önemli olduğu değerlendirilmektedir. Fuar hakkında detaylı bilgiye https://byggreisdeg.no/en sayfasından ve fuara bu sene katılım sağlayacak ülke ve firma bilgilerine https://byggreisdeg.no/utstillerliste-2023/ sayfasından erişim sağlayabilirsiniz.

Söz konusu fuara, dijital stant ile veya çevrimiçi ziyaretçi olarak da katılım imkânı mevcut olup; ayrıntılı bilgiye https://byggreisdeg.no/en/digital-fair/ adresinden erişim sağlanması mümkündür.

BYGG REIS DEG 2023, Ticaret Bakanlığı’nın 2023 yılında bireysel katılımı desteklenen sektörel nitelikteki uluslararası fuarlar listesinde yer almaktadır: https://ticaret.gov.tr/ihracat/fuarlar/2023-yilinda-destek-kapsamina-alinan-yurtdisi-fuarlar