Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Bluefish Expo 2023

Norveç'in Ålesund şehrinde 2017 yılından beri düzenlenmekte olan ve balıkçılık endüstrisinin her alanına mal ve hizmet sunan önemli aktörleri buluşturmayı hedefleyen BlueFish Expo, bu yıl 5-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Fuar kapsamında modern balıkçılık teknolojilerine ilişkin yeni teknolojiler, süreçler ve hizmetler sunulmakta ve sektöre iliskin güvenlik ekipmanlarının inşası ve işletilmesi, balıkçılık gemilerinin onarım ve bakım hizmetleri gibi sektöre ilişkin çeşitli konularda son teknolojiler, birçok önemli ortağın katkılarıyla ilgi çekici paneller ve seminerler aracılığıyla paylaşılacaktır.

Sektöre dair işbirliklerinin geliştirilmesi ve modern balıkçılığa dair yeni teknolojilerin takip edilmesi bakımından önemli olduğu değerlendirilen fuar hakkında detaylı bilgiye https://www.bluefish.no/ web sitesini üzerinden erişim sağlanması mümkündür.

BLUEFISH EXPO 2023, Ticaret Bakanlığı’nın 2023 yılında bireysel katılımı desteklenen sektörel nitelikteki uluslararası fuarlar listesinde yer almaktadır: https://ticaret.gov.tr/ihracat/fuarlar/2023-yilinda-destek-kapsamina-alinan-yurtdisi-fuarlar