Fas El Jadida ve Sidi Bennour İllerinde su ve elektrik dağıtımı ve sıvı sanitasyonunun yönetiminden sorumlu bağımsız Ajans Bir Jdid ve M’harza Sahel ilçeleri için Ortak Atık Su Arıtma Tesisinin Yapımı ve Donanımı için ihale açılmıştır.
Ajans tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihale dosyasının, kamu ihaleleri portalından www.marchespublics.gov.ma indirilerek temin edilebileceği, ihaleye katılması için aday tarafından, 1.900.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 184.071,07 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 96.000.000,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 9,30 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriği ve sunulmasının kamu alımlarına ilişkin kararnamenin 30. ila 34. maddelerinin hükümlerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği; adayların elektronik olarak www.marchespublics.gov.ma kamu ihaleleri sitesi üzerinden başvurmaları gerektiği; 07 Kasım 2023 günü saat 10:00’da (Yerel saat) projenin gerçekleştirileceği yere ziyaret düzenleneceği; 16 Kasım 2023 günü saat 11:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.
Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna ekte yer verilmiş olup ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:
https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=745298&orgAcronyme=d4q
