Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Havalimanları Ofisi Tarafından, Fas’ın Çeşitli Havalimanları İçin Güvenlik Ekipmanlarının Temini, Kurulması Ve Devreye Alınması İçin İhale Açıldı

Fas Havalimanlar Ofisi tarafından, Fas’ın çeşitli havalimanları için güvenlik ekipmanlarının temini, kurulması ve devreye alınması için ihale açılmıştır.

Ofis tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihalenin tahmini bütçesinin 29.254.560,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 2,84 Milyon ABD Doları)olduğu; ihaleye katılması için aday tarafından 438.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 42.524,27 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, teminatın münhasır bir şekilde elektronik yolla www.marchespublics.gov.ma web sitesi üzerinden oluşturulması gerektiği; ihale dosyalarının, ücretsiz olarak “Cellule Interface Achats au Département des Achats, bâtiment de la Direction des Achats et de la Logistique (près de l’Aéroport Casablanca Mohammed V-Nouasseur)” adresinden alınabileceği veya kamu ihaleleri portalından (www.marchespublics.gov.ma) veya www.onda.ma web sitesinden indirilerek temin edilebileceği; sunulacak başvuruların içeriğinin işbu ihalenin “Règlement de Consultation” dokümanın 06., 07., 08., 09., 10., 11., 12., 13. ve 14. maddelerinin hükümlerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği; adayların kamu ihaleleri (www.marchespublics.gov.ma) portalı üzerinden elektronik olarak başvurmaları gerektiği;  evrak şeklinde veya başvuru tarihi ve saatinden sonra teslim edilecek başvuruların kabul edilmeyeceği bildirilmiştir.

28 Kasım 2023 tarihi saat 10:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin başvuru zarflarının açılacağı hususlarına yer verilmiştir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna ekte yer verilmiş olup söz konusu ihalenin tüm dokümanlarının aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDetailsConsultation&refConsultation=747232&orgAcronyme=o8p