Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Şili'de 7. Uluslararası Yatırım Forumu 15-17 Mayıs 2024 Tarihleri Arasında Düzenlenecek

Şili Yatırım Teşvik Ajansı InvestChile tarafından organize edilen Uluslararası InvestChile Yatırım Forumunun yedinci versiyonu bu yıl 15-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Santiago'da gerçekleştirilecektir.

Özel sektörden üst düzey yöneticilerin, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilcilerin ve diğer ilgili paydaşların da katılımı ile doğrudan yabancı yatırımlara ilişkin son trendler, ihale fırsatları, yasal mevzuat, teşvik ve destekler ile Şili'nin kilit sektörlerine yönelik yatırım fırsatlarının ele alınacağı Forum'da ayrıca B2B toplantılar ve eşleştirme faaliyetleri de düzenlenecektir.

Özellikle, Temiz Enerji Depolama, Teknolojik ve Dijital Altyapı, Altyapı İhaleleri ve Lityum Endüstrisi  alanlarında belirli projeleri bulunan (proje hangi aşamada olursa olsun) ve ilgili Foruma katılım sağlamak isteyen yabancı yatırımcıların 23 Şubat 2024 tarihine kadar https://tools.investchile.gob.cl/en/investchileforum linki üzerinden kayıt formunu doldurmaları beklenmektedir.

Uygun bulunan katılımcıların 5 yıldızlı bir otelde 2 gecelik konaklama masrafları ile İspanyolca-İngilizce tercüme hizmetleri InvestChile tarafından karşılanacak olup ayrıca kamu ve özel sektördeki paydaşlarla üst düzey toplantılara ve faaliyetlere katılma gibi imkanlardan faydalandırılacaklardır. Detaylar için ekli broşürden faydalanılabilir ve Müşavirliğimiz ile temasa geçilebilir.