Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Kamu Ekipmanları Ajansı Tarafından Rabat Şehrinde Büyük Bir Çoklu Spor Salonu İnşaat İşleri İçin İhale Açıldı

Fas Kamu Ekipmanları Ajansı Tarafından Rabat Şehrinde Büyük Bir Çoklu Spor Salonu İnşaat İşleri İçin İhale Açılmıştır. Bu ihale, inşaat, metal ve ahşap yapıları, yalıtım ve yan işleri kapsamaktadır.

Ajans tarafından açıklanan ihale duyusunda, ihale dosyalarının kamu ihaleleri web sitesinden (www.marchespublics.gov.ma) indirilerek alınabileceği; ihaleye katılması için aday tarafından, 3.000.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 299.592,55 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 246.211.231,20 Fas Dirhemi (yaklaşık 24,58 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriği ve sunulmasının kamu alımlarına ilişkin kararnamenin 30 ila 34. maddelerinin hükümlerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği, adayların elektronik olarak www.marchespublics.gov.ma kamu ihaleleri web sitesi üzerinden başvurmaları gerektiği bildirilmiştir.

İhale duyurusunda, Fas’ta yerleşik aday firmalarca, aşağıdaki tabloda belirtilen yeterlilik ve sınıflandırma sertifikasının aslına uygun olarak onaylanan nüshasının sunulması gerektiği; bu sertifikanın, teknik dosyanın yerine geçtiği bildirilmiştir:

Sektör/Secteur                        Yeterlilik/Qualification exigée                      Sınıf/Classe

A                                                                A4                                                S

06 Mart 2024 günü saat 11:00’de projenin gerçekleştirileceği yere ziyaret düzenleneceği, bu ziyarete “Rondpoint de croisement de l’avenue Moustapha Assayeh (route côtière) et de l’avenue Al Houria (près de la station Shell), Rabat” adresinden hareket edileceği; 19 Mart 2024 günü saat 10:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna ekte yer verilmiş olup ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki bağlantıdan indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=772775&orgAcronyme=o8p