Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Demir Yolu Ofisi (ONCF) Tarafından 7 Lot Şeklinde Kenitra - Marrakech Hızlı Tren Hattının İnşaat İşleri İçin Ön Seçimli İhale Açıldı

Fas Demir Yolu Ofisi (Office Nationale des Chemins de Fer -ONCF-) tarafından aşağıdaki 7 Lot şeklinde Kenitra Marrakech Hızlı Tren Hattının inşaat işleri için Ön Seçimli İhale açılmıştır. Yalnızca, Ön Seçim fazında kabul edilecek adaylar, tekliflerin değerlendirilme aşamasına katılım sağlayabilecektir. Bu ihale, ihalenin “Règlement de Consultation” dokümanında belirtildiği gibi, demiryolu platformunun inşaatı, hidrolik yapıların inşaatı, viyadüklerin inşaatı, yol platformunun inşaatı, gürültü bariyer duvarları inşaatı ve diğer işleri kapsamaktadır.

Lot1: TOARC 1 “63KM”

Lot2: TOARC 2 “64KM”

Lot3: TOARC 3 “64KM”

Lot4: TOARC 4 “51KM”

Lot5: TOARC 5 “36KM”

Lot6: TOARC 6 “60KM”

Lot7: TOARC 7 “62KM”

Ofis tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihale dosyalarının kamu ihaleleri portalından www.marchespublics.gov.ma veya ONCF web sitesinden www.oncf.ma indirilerek temin edilebileceği; ihaleye getirilecek değişikliklere, Règlement de Consultation dokümanının “INTRODUCTION DE MODIFICATIONS” maddesinin şartlarına göre erişilebileceği; adayların elektronik olarak www.marchespublics.gov.ma kamu ihaleleri web sitesi üzerinden başvurmaları gerektiği; fiziki olarak gönderilecek veya teslim edilecek başvuru dosyalarının kabul edilmeyeceği bildirilmiştir.

28 Mart 2024 günü saat 10:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna ekte yer verilmiş olup ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki bağlantıdan indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=775340&orgAcronyme=o8p