Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Karadağ: Bar Belediyesi, Geçici Tesislerin Kurulumu Ve İnşaatı İçin Arazi Kiralanmasıyla İlişkin İhale Yayınladı

Yerel yönetimden yapılan açıklamaya göre, Bar Belediyesi, kamu ihalesi yoluyla geçici tesisler kurmak ve inşa etmek amacıyla arazi kiralanması için kamuya açık ihale yayınlandığını kamuoyuna bildirdi.

Bu çağrının konusu, belirtildiği gibi, 2023'ten 2028'e kadar olan dönem için Bar Belediyesi bölgesinde Geçici Tesisler Programı uyarınca geçici tesislerin kurulması amacıyla arazi kiralanmasıdır.

Arazi 31 Aralık 2024 tarihine kadar kiralanmakta olup, mevcut Programın geçerlilik süresi boyunca kira sözleşmesinin gelecek yıllar için uzatılması imkanı bulunmaktadır. Arsanın kiralanması ve kira sözleşmesinin daha sonra uzatılmasının koşulu, seçilen isteklinin Belediyeye arazi kirası ve belediyeler vergisine dayalı ödenmemiş borcunun bulunmaması, yani sözleşmelerin tek taraflı olarak feshedilmemiş olmasıdır.

Kamu ihalelerine başvurular kapalı zarflarda aşağıdaki adrese yapılır:

Sekretarijat za imovinu i investicije Opštine Bar, adresa: Bulevar Revolucije br. 1, Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja – aukcije

Başvuru doğrudan Belediye Sivil Bürosu arşivlerinde yer alan "2024 yılı için geçici tesislerin kurulumu için arazi kiralama başvurusu - açmayın" ibaresiyle, 27.02.2024 tarihinde saat 14.00'te kadar teslim edilebilir.

Daha detaylı bilgi, belirtildiği gibi her iş günü 08:00 - 14:00 saatleri arasında +382 30 301 463 ve +382 30 301 471 numaralı telefonlardan aranarak alınabilir. Bar Belediyesi Emlak ve Yatırımlar Sekreterliği'nin 118 veya 125 numaralı ofislerinden de doğrudan bilgi alınabilir.

 

Kaynak: Cafe Del Montenegro Haber Sitesi (CDM)

Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği