Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas'ta “1. Morocco Gaming Expo” Fuarı Düzenlenecektir

Fas Gençlik, Kültür ve İletişim Bakanlığı, 24 – 26 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında Rabat şehrinde bulunan Sofitel otelinde “1. Morocco Gaming Expo” fuarını düzenleyecektir. Morocco Gaming Expo 2024, sektördeki diğer küresel firmalarla tanışmak, ulusal ve uluslararası ortaklıklar kurmak ve Gaming'in tüm sektörlerinde eğitimlere katılmak için fırsatlar sunacaktır. Fuara erişim, kayıt şartına bağlı olarak ücretsiz olacaktır. Morocco Gaming Expo 2024 fuarı 3 alanı kapsayacaktır:

  • Öncelikli olarak Fas ekosistemine ayrılmış bir sergi alanı: startuplar ve kuluçka merkezleri, üniversiteler ve eğitim merkezleri, finansman kuruluşları, altyapı sağlayıcıları (ekipman, telekom ağları, veri merkezi, bulut vb.)

Standlar, https://moroccogamingexpo.ma web sitesinde yer alan stand talep formu aracılığıyla gönderilen dosyaların kabul edilmesi koşuluyla firmalara ücretsiz olarak sunulacaktır.

 

  • Oyun değer zincirinin tüm alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde üst düzey uzman konuşmacıların yer alacağı Oyun konulu konferanslara ve eğitim oturumlarına ayrılmış bir alan.

 

  • Spor, takım strateji oyunları ve çok oyunculu savaşlar dahil olmak üzere turnuvalara ayrılmış bir alan.

 

Katılım sağlamak isteyebilecek firmalar için konuya ilişkin bağlantılara aşağıda yer verilmektedir:

https://moroccogamingexpo.ma/

https://mjcc.gov.ma/fr/la-premiere-edition-du-morocco-gaming-expo-a-rabat/