Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas Demir Yolu Ofisi (Oncf) Tarafından, Manevra Sistemi Olmadan Demiryolu Komple Cihazlarının Temini İçin İhale Açıldı

Fas Demir Yolu Ofisi (ONCF) tarafından, manevra sistemi olmadan demiryolu komple cihazlarının temini için ihale açılmıştır.

Ofis tarafından açıklanan ihale duyurusunda, ihalenin tahmini bütçesinin 104.400.000,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 10,40 Milyon Dolar) olduğu, ihaleye katılması için aday tarafından 1.566.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 150.576,92 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, ihale dosyalarının kamu ihaleleri portalından (www.marchespublics.gov.ma) ve Fas Demir Yolu Ofisi (ONCF) web sitesinden (www.oncf.ma) indirilerek temin edilebileceği; İhale dosyalarında değişikliklerin, “Règlement de Consultation” dokümanının “Introduction de Modifications” maddesinde belirtilen şartlara göre görüntülenebileceği; sunulacak başvuruların içeriğinin (www.oncf.ma) web sitesinde mevcut ONCF’in kamu alımları şartname dokümanının “Règlement des Achats ONCF (RA-Version 0.3)” 27. ila 29. ve 31. maddeleri hükümlerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği; adayların kamu ihaleleri portalı (www.marchespublics.gov.ma) üzerinden elektronik olarak başvurmaları gerektiği, evrak şeklinde sunulacak başvuruların kabul edilmeyeceği vurgulanmıştır.

08 Mayıs 2024 saat 9:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin başvuru zarflarının, Rue Mohammed Triki Agdal, Rabat adresinde yer alan Eğitim ve Beceri Geliştirme Enstitüsünde açılacağı hususlarına yer verilmiştir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen söz konusu ihalenin tüm dokümanlarının aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=779873&orgAcronyme=o8p