Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Senegal'de Kırsal Bölgelerin Elektrifikasyonu Projesi İhale Bilgisi

Senegal Kırsal Elektrifikasyon Ajansı'nın, en az 100 köyün mini fotovoltaik güneş enerjisi santralleriyle elektrifikasyon projesinin ortak finansmanı için Abu Dabi Kalkınma Fonu'ndan (AFDB) kaynak temin ettiği ve söz konusu kaynağın, Matam, Tambacounda, St. Louis ve Louga bölgelerindeki yerleşimlerin elektrifikasyon işlerinde kullanılacağı bilgisi edinilmiştir.

Bu çerçevede yayımlanan ihalede, proje kapsamında;

Lot 1: Matam, St.Louis ve Louga bölgelerindeki 12 lokasyonun elektrifikasyonu,Lot 2: Tambacounda bölgesindeki 15 yerleşim yerinin elektrifikasyonuLot 3: Matam ve Tambacounda bölgelerinde 18 mini güneş enerjisi şebekesinin kapasitesinin geliştirilmesi ve rehabilitasyonu

işlerinin yapılacağı ifade edilmektedir.

İhalenin verilmesi, Kamu İhale Kanunu'nda tanımlandığı şekilde açık ihale çağrısı yoluyla ve uygun tüm adayların katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

İlgilenen adayların, Senegal Kırsal Elektrifikasyon Ajansı'ndan (ASER), ASER Genel Müdürü Sayın Baba Diallo'dan (e-posta: ndcoumba@gmail.com) bilgi alabileceği, ayrıca diengalfred@gmail.com, ngomgelec@gmail.com ve icsolenerirenaaser@solener-technologies.sn adresleri ile de irtibata geçilebileceği bildirilmiştir. 

Detaylı bilgi için ihale dokümanına bakılması gerektiği ve bu dokümanın aşağıda belirtilen adrese yazılı talepte bulunarak Fransızca ihale dosyasının tamamını alabileceği ifade edilmiştir.ASER Tedarik Birimi, Cité Keur Gorgui lot no AD/39 Dakar/Senegal, Telefon: +221 33 849 47 17.

Tekliflerin Fransızca olarak yazılması ve en geç 17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 10:00'a kadar aşağıdaki adrese teslim edilmesi gerekmektedir.Adres: Cité Keur Gorgui lot no AD/39 Dakar/Senegal'de bulunan ASER konferans salonu