Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Kırgızistan'da ülkedeki tüm ihaleler hakkında bilgi sunan "Tender Smart" platformu devreye girdi

Kırgızistan'da yayınlanan tüm özel ve kamu ihalelerini görüntülemenizi sağlayan Tender Smart platformu Kırgızistan'da hizmete girdi. Bu, Kırgızistan merkezli (International Business Council-IBC) Uluslararası İş Konseyi (International Business Council-IBC) tarafından açıklandı.

Platform, verilerin sürekli güncellenmesi nedeniyle mevcut tüm ihaleler hakkında gerekli tüm bilgileri derhal toplamaktadır. Belirtildiğine göre, sitede verilen anahtar kelimeler veya parametreler için filtreyi kullanarak doğru teklifi bulabilirsiniz.

IBC, platformun ayrıca pazarı, rakipleri analiz etmenize, en karlı anlaşmaları bulmanıza, ihaleye katılım aşamalarını kontrol etmenize ve sözleşmeler hazırlamanıza olanak tanıyan işlevselliklerle donatıldığını söyledi.

 

Halihazırda, firmalarımızın söz konusu platformun yanı sıra www.tenders.kg adresinden de ihale duyurularına ulşamaları mümkündür.

 

Kaynak:https://economist.kg/novosti/2022/08/10/v-kyrgyzstane-zarabotala-platforma-sobirajushhaya-informaciju-obo-vseh-tenderah-v-strane/