Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

"Bishkekteploset" Firması Beş Büyük Isıtma Şebekesini Onarmayı Planlıyor.

"Bishkekteploset" OJSC, ısıtma sezonunun sona ermesinin ardından, beş büyük ısıtma şebekesinin onarımı da dahil olmak üzere 2024 yılı için planlanan ana inşaat projelerini açıkladı.

Şirket, planların şehrin farklı bölgelerindeki ısı şebekelerinin yenilenmesine yönelik bir dizi önemli projeyi içerdiğini bildirdi.

Cari yıl için öncelikli tesisler şunlardır:

Vostok ısı şebekesinin 7 Nisan caddesindeki (4. start-up kompleksi) 764 metre uzunluğunda ve 900 mm çapındaki ana bölümünün yeniden inşası.

Zhukeyeva-Pudovkina Caddesi (1. start-up kompleksi) üzerindeki 545 metre uzunluğunda ve 900 mm çapındaki ısıtma şebekesinin yeniden inşası.

Zhukeyeva-Pudovkina Caddesi (2. start-up kompleksi) üzerinde 293 metre uzunluğunda ve 900 mm çapında ısıtma şebekesinin yeniden inşası.

Gogol Caddesi üzerindeki ısıtma şebekesinin yeniden inşası, 427 metre uzunluğunda ve 400 mm çapında.

Kolbaeva Caddesi üzerinde 60 metre uzunluğunda ve 133 mm çapında ısıtma şebekesinin yeniden inşası.

Şirket, bu projelerin kullanıcılara daha güvenilir ve kaliteli hizmet sunacak olan şehrin ısı tedarik sisteminin modernize edilmesi ve verimliliğinin artırılmasını amaçladığını belirtti. Ana ve dağıtım ısı şebekelerinin yanı sıra kurum içi ısı tedarik sistemlerinin onarımına yönelik çalışmaların da devam edeceği bildirildi.

 

Kaynak: https://economist.kg/novosti/2024/04/03/bishkiektieplosiet-zaplanirovala-riemont-piati-krupnykh-tieplovykh-sietiei/

 

"Bishkekteploset" OJSC: 

http://www.teploseti.kg/

 

Müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarımız ile ilgili ürün-ekipman üretici/ihracatçısı firmalarımızın ilgili Kurumlar nezdinde bilgi edinme amaçlı girişimde bulunmalarında ve açıklanması muhtemel ilan ve ihale duyurularını takip etmelerinde fayda mülahaza edilmektedir.