Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas, Guelmim Oued Noun Bölgesinin Proje Gerçekleştirme Ajansı Tarafından Sidi Ifni İlinde Lakhssas Hastanesinin İnşaatına İlişkin İhale Açıldı

Fas, Guelmim Oued Noun Bölgesinin Proje Gerçekleştirme Ajansı (Agence Régionale d’Exécution des Projets de la Région Guelmim Oued Noun) tarafından Sidi Ifni İlinde Lakhssas Hastanesinin inşaatına ilişkin ihale açılmıştır. Bu ihale, inşaat ve yalıtım işlerini kapsamaktadır.

İhale duyurusunda, ihale dosyalarının kamu ihaleleri portalından (www.marchespublics.gov.ma) indirilerek temin edilebileceği, projenin ihalesine katılması için aday tarafından 920.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 90.819,34 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 62.443.230,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 6,16 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriğinin kamu ihalelerine ilişkin 2-22-431 sayılı kararnamenin 30., 32. ve 135. maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği; Fas’ta yerleşik olan şirketlerin aşağıdaki sınıflandırma ve yeterlilik belgesinin aslına uygun nüshasını sunmaları gerektiği bildirilmiştir:

Secteur: A

Qualification exigée: A2

Classe minimale: S               

Adayların elektronik olarak kamu ihaleleri portalı (www.marchespublics.gov.ma) üzerinden başvurmaları gerektiği, 15 Mayıs 2024 günü saat 11:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna ekte yer verilmiş olup ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki linkten indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=789422&orgAcronyme=m8x