Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Karadağ: Türk Deniz Ticaret Odası, Adriatic 42 Yat Onarım Tersanesi İle İşbirliği Yapmak İstiyor

Türk Deniz Ticaret Odası, Adriatic 42 yat onarım tersanesi ile işbirliği yapmakla ilgilendiğini ifade ederek, Bijela'daki şirketle daha iyi ilişkilerin gerekli olduğunu belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran başkanlığında çok sayıda armatör, kaptan ve nakliyeciyi bir araya getiren Türkiye Deniz Ticaret Odası temsilcileri, Adriyatik 42 yat tamir tersanesini ziyaret etti.

Adriatic 42'nin üst yönetimi, İcra Direktörü Marko Blazevic ve Ticari Direktör Nikola Banoviç, tersanenin operasyonları, stratejik coğrafi konumu, hizmet kapasiteleri ve teknik donanımı hakkında Türk mevkidaşlarına bilgi verdi.

Kiran, resepsiyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Adriatic 42 ile işbirliğine olan ilginin yanı sıra gelecekte Bijela'daki şirketle daha iyi bağlantılara duyulan ihtiyacın altını çizdi.

Türk Deniz Ticaret Odası'nın ziyareti Karadağ'daki Türk Ticaret Odası aracılığıyla düzenlendi.

Türk Deniz Ticaret Odası, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz Deniz Ticaret Odaları olarak kurulmuştur. İlk olarak 1982 yılında seçkin Türk armatör Ziya Kalkavan tarafından kurulan İstanbul Deniz Ticaret Odası olarak kurulmuştur.

 

Kaynak: Karadağ Haber Sitesi MİNA

Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği