Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Fas’ta, Berkane Şehrinde Kapalı Spor Salonu İnşaat İşleri İçin İhale Açıldı

Fas Kraliyet Futbol Federasyonu ve Kamu Ekipmanları Ajansı Tarafından Berkane Şehrinde Kapalı Spor Salonu İnşaat İşleri İçin İhale Açılmıştır. Bu ihale, inşaat, metal yapı, yalıtım ve yan işleri kapsamaktadır.

İhale duyusunda, ihale dosyalarının kamu ihaleleri web sitesinden (www.marchespublics.gov.ma) indirilerek alınması gerektiği; ihaleye katılması için aday tarafından, 1.800.000,00 Fas Dirheminin (yaklaşık 179.640,71 ABD Doları) teminat olarak yatırılmasının gerektiği, projenin tahmini bütçesinin 125.519.772,00 Fas Dirhemi (yaklaşık 12,52 Milyon ABD Doları) olduğu, sunulacak başvuruların içeriği ve sunulmasının kamu alımlarına ilişkin kararnamenin 30 ila 34. maddelerinin hükümlerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği, adayların elektronik olarak www.marchespublics.gov.ma kamu ihaleleri web sitesi üzerinden başvurmaları gerektiği bildirilmiştir.

İhale duyurusunda, Fas’ta yerleşik aday firmalarca, aşağıdaki tabloda belirtilen yeterlilik ve sınıflandırma sertifikasının aslına uygun olarak onaylanan nüshasının sunulması gerektiği; bu sertifikanın, teknik dosyanın yerine geçtiği bildirilmiştir:

Sektör/Secteur                    Yeterlilik/Qualification                      Asgari Sınıf/Classe minimale

         A                                            A4                                                        S

Fas’ta yerleşik olmayan firmaların, “Règlement de consultation” dokümanının 7. maddesinde belirtilen belgeleri içeren teknik dosyayı sunmaları gerektiği bildirilmiştir.

21 Haziran 2024 günü saat 10:00’da (Yerel saat) ihaleye ilişkin zarfların açılacağı hususlarına yer verilmektedir.

Bu bağlamda, yukarıda özet bilgilerine yer verilen ihale duyurusuna ekte yer verilmiş olup ihaleye ilişkin dokümanların aşağıdaki bağlantıdan indirilmesi mümkündür:

https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargementDce&refConsultation=794281&orgAcronyme=o8p