Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürlüğü

...

Nis; Romanya, Bulgaristan, Macaristan ve Avusturya'dan Sırbistan'a Eurodizel Ve Benzin Nehir Taşımacılığını Gerçekleştirecek Şirket Arıyor

NIS (Naftna Industrija Srbije), Eurodizel ve benzinin uluslararası su yolları ile taşınmasına yönelik hizmet alımı ihalesi açmış olup 60,000 ton Eurodizel ve 14,000 ton benzinin taşınması amaçlanmaktadır.

Akaryakıt taşıma güzergahı; Köstence (Romanya), Rusçuk (Bulgaristan), Szazhalombatta (Macaristan) ve Loebau'dan (Avusturya) Novi Sad, Smederevo veya Prahovo olarak gerçekleşecektir.

Taşıma için potansiyel miktar Şubat, Mart ve Nisan aylarında ayda 15.000 ila 20.000 ton Eurodizel (toplam potansiyel tahmini miktar 60.000 ton) ile Mart ve Nisan aylarında 7.000 ton benzindir (toplam potansiyel tahmini miktar 14.000 ton).

Taşıyıcı, tüm teknik gereklilikleri ve Sırbistan Cumhuriyeti'nin su trafiği ile ilgili geçerli yasalarında öngörülen tüm koşulları karşılayan ve Tehlikeli Malların İç Su Yolları ile Uluslararası Taşımacılığına ilişkin geçerli Avrupa Anlaşması (ADN) koşullarını karşılayan gemilere sahip herhangi bir hizmet sağlayıcısı olabilir ve bu koşulları karşılamaları halinde diğer taşıyıcılardan da gemi kiralayabilirler.

Tekliflerin iletilmesi için son tarih 16 Ocak 2024 saat 16:00 olarak belirlenmiş olup ayrıntı bilgiye https://www.tenderi.nis.rs/Modal.aspx?ido=40878 linkinden ulaşılabilmektedir.